Пенис уголмяване и всичко за увеличване размерна пениса в онлайн магазин и портал за уголемяване на члена Penis.bg. Очаквайте скоро форум и блог за penis enlargement
ПРОДУКТИ ЗА ПЕНИС УГОЛЕМЯВАНЕ

Начало - пенис помпи - Пенис помпа със силиконов маншон


без допълнителни импулси

Пенис помпа със силиконов маншон

код pp007

Стара цена: 105.38 лв.

Цена : 52.69 лв.

Помпа със силиконов маншон
Помпа за увеличаване на ерекцията с релефен силиконов маншон за допълнителна стимулация.
Помпата се състои от прозрачно цилиндрично тяло и удобна ръчна помпа с вентил за изравняване на налягането.от вътре има мек силиконов маншон с точков релеф.
Целта е изпомпване на въздуха, който се съдържа в кухината. Чрез стискане на помпичката се получава вакуум с помощта на който пенисът се кръвоснабдява силно и се уголемява.Изпробвайте тази невероятна помпа и си подарете самочувствие в леглото.

Помпата се състои от пластмасов прозрачен цилиндър,чиито отвор има силиконово покритие за по лесна употрева.Разполага с накрайник, изработен от висококачествен силикон. От вътрешната страна на цилиндричното тяло има мек и еластичен маншон от силикон с множество папили за допълнителна стимулация.Към нея има прикрепена ръчна помпа.Чрез запушване на отвора и изпомпване на въздуха,който е в кухината,се получава вакуум,с чиято помощ пенисът ви се кръвоснабдява много силно.След желания ефект,можете да махнете помпата чрез отпускане на вакуума.
Размерът винаги има значение,така че не пропускайте възможността да уголемите вашия пенис.

Мнения:
1.TheZeTRAKINAS , Гоце Делчев :С операция е възможно членът да се увеличи няколко сантиметра,обаче се появяват и рисковете за здравето, както и високата цена на такъв вид операции и манипулации..Затова реших да се възползвам от този метод без излишни рискове;)
2.Spike2276 , Силистра :Вакуумни помпите създават налягане и по този начин се увеличава притока на кръв в половия член,това спомага за достигането на желаните размери :)
3.bradfordlad9999 , Свищов :С по-голям пенис самочувствието ви ще се повиши.
4.jonathan401 , Сливен : Физически упражнения за уголемяване на пениса крият рискове.Помпите за мен си остават най - добрия метод .
5.wathebrownpoo , Ямбол :Откакто я ползвам изпитвам наслада от факта, че съм по-добър любовник.

Поръчай или попитай по
Skype: penis.bg


чат с оператор

 

За нас

Най-Ниски Цени
Подарък към всяка поръчка
Безплатна Доставка над 50лв
Дискретна доставка
Уникални висококачествени
продукти
Огромно разнообрази