Пенис уголмяване и всичко за увеличване размерна пениса в онлайн магазин и портал за уголемяване на члена Penis.bg. Очаквайте скоро форум и блог за penis enlargement
ПРОДУКТИ ЗА ПЕНИС УГОЛЕМЯВАНЕ

Начало - апарати - Комплект за увеличаване размера на пениса


без допълнителни импулси

Комплект за увеличаване размера на пениса

код ap001

Стара цена: 380.80 лв.

Цена : 200.90 лв.

Penix Extender е уред за увеличаване на дължината и диаметъра на пениса с траен резултат. Той е удобен, лесен за поставяне и напълно незабележим от околните. Употребата му е безболезнена.
За постигане на максимални резултати, ние Ви представяме Penix Extender в комплект с Mega Penis Plus и Mr. XXL gel. Mega Penis Plus е билкова добавка, допринасяща за по-бърз ефект. Опаковката съдържа 60 капсули, като се приемат по 2 капсули дневно.
Mr. XXL gel е гел за увеличаване размера на пениса. Нанася се тънък слой върху пениса и се масажира леко два пъти дневно.
Ефектът от използването на Penix Extender е сигурен, резултатите са видими и трайни, но в комплект с капсулите и гела имате възможност да постигнете тези резултати много по-бързо и завинаги.

Penix Extender е един от най-сигурните и доказани начини за увеличаване размера на пениса.Той е удобен, дискретен и не се забелязва под дрехите.Действието на уреда се основава на принципа на разтягането. С Penix Extender се постигат трайни резултати – увеличаване на дължината от 3 до 5 см и увеличаване на диаметъра с 1 см! Ефективността на Penix е потвърдена от научни изследвания, одобрен е от Европейските Санитарни Власти и се препоръчва от водещите сексолози по света.
За постигане на максимални резултати, ние Ви представяме Penix Extender в комплект с Mega Penis Plus и Mr. XXL gel.Мega penis plus са клинично тествани, билкови капсули, които повишават сексуалната ви мощ. Те не ви помагат единствено за ерекцията, а изцяло подобряват сексуалното здраве. С тях вие можете да постигнете мечтания размер на своя пенис, да подържате ерекцията си, актът ще е по-продължителен, а семенната течност - по-обилна от всякога. Един продукт с няколко действия! Какво повече може да иска един мъж?
Mr. XXL gel е крем за увеличаване размера на мъжкия полов член, разработен изцяло на базата на природни съставки.. Ежедневното масажиране с този крем ще направи пениса ви видимо по-голям с релефни и изпъкнали вени. Уникалната му формула дава видими резултати още първите дни. Клинични тестове, проведени в различни части на Европа доказват ефективността му при около 90% от мъжете. Възможно е удължаване на пениса с 3см.

Мнения:
1.RAPTOR ,Сливен : От това, че пенисът ми не е достатъчно голям, страдах не само аз , но и моята приятелка. Нужно ли е да прекратяваме една прекрасна връзка, само защото се примиряваме с нещо, което всъщност може да се промени ?!Аз направих първата крачка..
2.xskacorex , Дорич :След като се възползвах от тази оферта животът ми се подобри във всяка една сфера..повишена сексуалност, взаимоотношения, работа, дори в спорта!
3.pa®tci , Варна : Не можете да си представите какво могат да направят с теб тези няколко сантиметра?!..Чрез използването на Мега пенис плюс имам завиден успех в леглото ;)
4.Beerzebub , Свищов :Аз по принцип не вярвам много на такива неща,но щом са натурални няма как да ти навредят ;)
5.Slash , Петрич : Да, найстина члена ми се увеличи. Освен това и преждевременната еякулация изчезна .

Поръчай или попитай по
Skype: penis.bg


чат с оператор

 

За нас

Най-Ниски Цени
Подарък към всяка поръчка
Безплатна Доставка над 50лв
Дискретна доставка
Уникални висококачествени
продукти
Огромно разнообрази